30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Çiçekçiler 14 Şubat'ı bekliyor

ÇİÇEKÇİLER 14 ŞUBATI BEKLİYOR

Yozgat'ta çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer günü için tüm hazırlıklarını tamamlayarak müşteri beklemeye başladı.

Yozgat'ta 15 yıldır çiçekçilik Kardelen Çiçekçilik sahibi Şevket Öztürk, özel günlerde çiçekçilerin işlerinin bir hayli arttığını belirterek, "Tüm çiçekçiler özellikle 14 Şubat Sevgililer gününe ayrı bir önem vermektedir. Hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık, sevgililer gününe özel hediyelikleri hazırladık. Şimdi sevgililerine, sevgisini gösterecek müşterilerimizi bekliyoruz" dedi.

Bazı müşterilerinin 14 Şubat Sevgililer gününe özel sipariş verdiklerini ve bu siparişleri hazırladıklarını belirten Öztürk, "Genelde halkımız sevgililer günü için hediyesini 14 Şubat'ta aldığı için 14 Şubat Pazartesi günü satışlarımızın çok yükseleceğine inanıyorum" dedi.

Hediyenin küçüğü büyü olmadığını dile getiren Öztürk, "Biz 'Yaşanacak Mutluluk Aşkına Sevgilinize Bir Gül Alın' diyoruz. Günümüzde insanların büyük bir kısmı ekonomik sıkıntı çekiyor. Fiyatlar çok uygun, bu yıl çiçek fiyatları geçen yıla göre daha düşük. Her bütçeye göre çiçek ve hediyeliklerimiz var. Sevgililer Gününe özel başlattığımız kampanyada bir gülü 5 TL'ye satıyoruz. Yine çiçek ve diğer hediyelik eşya fiyatlar 5 TL'den başlayıp yukarı rakamlara doğru çıkıyor. Bu günde insanlarımıza sevgilisi için bütçesine uygun hediye alma imkanı sunuyoruz" diye konuştu.

ÇİÇEKÇİLER 14 ŞUBATI BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 14:53:02
Güncelleme :12 Şubat 2011 Cumartesi 15:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?