6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Çiçek'ten şehit yakınlarına iftar

Yozgat Valisi Amir Çiçek, şehit yakınlarına bir iftar yemeği verdi. Vali Çiçek, yemek sonrası şehit ailelerine birde Yozgat'ın şehitleri albümü hediye etti.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Vali Amir Çiçek'in yanı sıra eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutan Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, vali yardımcıları ve eşleri, daire müdürleri ve şehit yakınları katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Çiçek, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bu iftar yemeğinde, şehitlerimizin çocukları, kardeşleri var. Bu çocuklar buradaki birlik ve beraberliğimizi örnek alacaklardır. Bu çocuklar sayesinde biz dünü bugüne, bugünü de yarına taşıyacağız . Dileğim şudur ki; birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak bu aziz vatanın bir karış toprağını kimseye vermeyeceğiz. Ona inanıyorum ve hepimize düşen görev budur" dedi.

Konuşmaların ardından Yozgat Valiliği tarafından hazırlanan 'Şehitler Albümü' ile şehit yakınları ve gazilerin sosyal haklarını içeren el kitabı Vali Çiçek tarafından iftara katılan şehit yakınlarına teslim etti.


 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 15:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?