5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Çiçek'ten spor kulübüne yardım

YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'TEN SHÇEK SPOR KULÜBÜNE MALZEME YARDIMI

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Gençlik ve Spor Kulübüne spor malzemesi yardımında bulundu.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, 1989 yılında kurulan ve Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Güreş, Masa Tenisi, Satranç, Boks, Kick Boks, Badminton ve Atletizm branşlarında faaliyet gösteren Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Gençlik ve Spor Kulübüne spor malzemesi yardımında bulundu. İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen Nike Futbol Turnuvası Tanıtım toplantısı sonrasında Kulüp Başkanı Hakan Çeliksoy, Antrenör Abdullah Ceylan ve sporcuları kabul eden Vali Çiçek, İl Sosyal Hizmetlerinde barınan çocuk ve gençlerin spor faaliyetlerinde çeşitli başarılar elde ettiğini belirterek, "Çocuklarımız, her alanda yetişiyor. Yapılan spor faaliyetleriyle, hem zekasal gelişimi, hem fiziksel gelişimi ve insan ilişkileri konusunda gelişimi artırmaktadır. Biz özürlümüzü dahi üretken hale getirelim onlara direnç kazandıralım istiyoruz. Anne babasız kişileri garip bırakmayalım, onları toplum geleneğine göre yetiştirelim, onlara destek olalım.Yetiştirme yurdunda kalan çocuklarımız eğitim yönünden de büyük başarı elde etmektedirler. Taktir teşekkür alıyor, üniversiteyi kazanıyor. Bu çocuklarımızın bu başarıları diğer çocuklara örnek olarak gösterilmelidir" dedi.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hakan Çeliksoy, imkansızlıklara rağmen, katıldıkları müsabakalarda Yozgat'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Vali Amir Çiçek'e teşekkür etti.

Daha sonra sporcular, Vali Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'TEN SHÇEK SPOR KULÜBÜNE MALZEME YARDIMI
YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'TEN SHÇEK SPOR KULÜBÜNE MALZEME YARDIMI
YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'TEN SHÇEK SPOR KULÜBÜNE MALZEME YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 18:34:00
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 22:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?