5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Çiftçiler hem yarıştı hem eğlendi

ÇİFTÇİLER HEM YARIŞTI HEM EĞLENDİ

Yozgat'ın Boğazlıyan Şeker Fabrikası sponsorluğunda düzenlenen ve özel bir televizyon tarafından naklen verilen "Çitçiler Yarışıyor" programı büyük ilgi gördü.

Boğazlıyan Şeker Fabrikasında düzenlenen programa Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Matur, Boğazlıyan'daki siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, çok sayıda davetli ve çiftçi katıldı. Boğazlıyan ve Kayseri'nin Felehiye ilçesinden çiftçilerin yarıştığı programda, ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'in kendisine has üslubu ve esprileriyle bol bol gülen çiftçiler, gönüllerince eğlendi. Programa katılan çiftçilere Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. ait tesislerde üretimi gerçekleştirilen, Pançay, Panküp ve Life Dent markalı şekerleme ve sakızın yer aldığı hediye paketleri verildi. Ayrıca yarışma içerisinde de açılan stantta hem Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.'nin ürünlerinin tanıtımı yapıldı hem de yarışmacılara stanttaki ürünlerden hediye verildi.

Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık'ın Çiftçiler Yarışıyor programına ev sahipliği yapmanın sevinci ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek," Programı sunan ünlü sanatçımız Mahmut Tuncer başta olmak üzere Çiftçiler Yarışıyor programının yayınında ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Son derece güzel ve eğlenceli bir program oldu ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası'ndan tüm Türkiye ve Dünya'ya yansıdı. Çiftçilerimiz içinde farklı ve eğlenceli bir gece oldu. Bu vesileyle programı hem fabrikamızdan canlı olarak izleyen, hem de ekranları başında izleyen tüm çiftçi kardeşlerime saygı ve selamlarımı iletiyorum. Ayrıca Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'yi en iyi şekilde temsil eden, başarılı bir performans sergileyen yarışmacılarımızı da tebrik ediyorum. İnanıyorum ki her şeyin en güzeline layık olan eli nasırlı çiftçilerimizle daha nice güzellikleri birlikte paylaşacağız" dedi.

ÇİFTÇİLER HEM YARIŞTI HEM EĞLENDİ
ÇİFTÇİLER HEM YARIŞTI HEM EĞLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 14:58:03
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?