5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Çiftçilere destek ödemeleri başladı

ÇİFTÇİLERE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI

Yozgat Ziraat Bankası, çiftçilere tarım destek ödemelerine başladı.

Geçtiğimiz hafta Tarım Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in, devlet tarafından çiftçiye verilen hububat ve süt desteklemelerinin kurban bayramı öncesi ödeneceğini açıklamasının ardından, bugün Yozgat'ta hububat ve süt destekleme pirimleri ile 1 Aralık'ta maaş alanların maaşları ödenmeye başladı.

Kurban bayramı öncesi yapılan bu ödemelere sevinen çiftçiler, aldıkları para ile kurbanlarını rahatlıkla alabileceklerini söyledi.

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü kurban bayramı dolayısıyla alışverişlerin yoğun olduğu cadde ve sokaklar ile pazarlarda güvenlik tedbirlerini ve devriye sayılarını artırdı. İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, halkın daha rahat ve huzurlu ortamda bayram yapmalarını sağlamak amacıyla emniyet tedbirlerini artırdıklarını belirterek, "Özelikle insan yoğunluğun arttığı alışveriş merkezlerinde banka önlerinde tedbirler artırıldı. Daha önce uyardığımız gibi yine vatandaşlarımızın sahte para, dolandıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmalarını, şüpheli bir durula karşılaştıklarında 155 Polis imdat telefonuna bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

ÇİFTÇİLERE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 18:20:00
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 18:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut devrim IP: 81.214.25.xxx Tarih : 17.11.2010 01:10:01

Bugün bayramın 2. günü. Bayramdan önce ödenecek hububat desteklemeleri ödenmedi. Yine mi yalan? Yeter artık. Yönetenlere değil, yönetilenlere sesleniyorum.Aklınızı başınıza alın. Birazcık hafızalarınızı taze tutun. Kolay unutmayın. Sorgulayın. Ya da hiç bir şey yapmayın bol bol şikayet edin.