3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Çocuğu sünnet olan baba bayıldı

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel '19. Sünnet Şöleni'nde sünnet olacak çocuklar görevlilere zor dakikalar yaşatırken, çocuğunu sünnet ettirmeye gelen baba, oğlunun ağlamasına dayanmayarak bayıldı.


Yozgat Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni, kapalı fuar alanında başladı. Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediye tarafından bu yıl 19.'su düzenlenen sünnet şöleninde 300 çocuğun erkekliğe ilk adım atacağını belirterek, "Belediye olarak halkımıza her konuda yardım etmek istiyoruz. Bu nedenle erkek çocukların sünnet edilmesini sağlayarak ailelerimize katkı sağlamış oluyoruz" dedi.


Sünnet sırasında çocuklar ağlayarak görevliler ile anne ve babalarına zor anlar yaşatırken, çocuğunu sünnet ettirmeye gelen bir baba ise çocuğunun ağlamasına dayanamayarak bayıldı. Bayılan babaya şölen alanındaki doktor ve sağlık memurları müdahale etti.

 
Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti Yozgat milletvekilleri Mehmet Çiçek, Bekir Bozdağ ile AK Parti İl Başkanı Zekeriya Avşar, sünnet olan çocuklara kol saati ve futbol topu hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 18:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?