7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Damadın ailesi ölüm saçtı!

Samsun'un Terme ilçesine gelin giden kızlarını aile içi geçimsizlikten dolayı otomobille Kayseri'ye götüren ailenin, damadın akrabaları tarafından takip edilerek Yozgat'ın Sorgun ilçesi yakınlarında kurşunlandığı öne sürüldü. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

Yozgat Valiliği'nden edinilen bilgiye göre Fidan ailesi, Samsun'un Terme ilçesine gelin giden kızlarını aile içi geçimsizlik nedeniyle alarak Mustafa Fidan'ın (34) kullandığı 38 MA 051 plakalı otomobille Kayseri'ye dönerken, iddiaya göre 55 KK 550 plakalı otomobilde bulunan damadın akrabaları M.G. ve ismi tespit edilemeyen bir kişi tarafından takip edildi.

Şahıslar, Yozgat'ın Sorgun ilçesini 5 kilometre geçtikten sonra silahlarla gelinin de içinde bulunduğu otomobili kurşunladı. Kurşunlama sırasında 38
MA 051 plakalı otomobilde bulunan Dudu Fidan (59) olay yerinde hayatını kaybederken, Şeker Gül (34) ve Kenan Gül de (9) yaralandı. Mustafa Fidan ve Ayfer Gül ise olaydan yara almadan kurtuldu.

Yaralılar Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumu ağır olan Şeker Gül sevk edildiği Kayseri'de hayatını kaybetti. Öte yandan, kurşunlamanın ardından 55 KK 550 plakalı otomobili terk ederek kaçan M.G. ve beraberindeki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:37:48
Güncelleme :18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?