5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Demirciler Odası'ndan Başer'e ziyaret

YOZGAT DEMİRCİLER ODASI BELEDİYE BAŞKANI YUSUF BAŞERİ ZİYARET ETTİ

Yozgat Sanayi Sitesinde bulunan Demirciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu tamamlayan ve Bahri Kıymazaslan başkanlığında yönetim kurulunu oluşturan Yozgat Demirciler Odası yönetim kurulu üyeleri belediye başkanını ziyaret ederek, yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Yeni bir yönetim oluşturduklarını belirten Demirciler Odası Başkanı Bahri Kıymazaslan, oda üyelerine ve Yozgat halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını söyledi. Kıymazaslan, Eski Sanayi Sitesinde halen ruhsatsız çalışan demirciler bulunduğunu ifade ederek, belediye başkanından ruhsatsız çalışan demircilere bir çözüm getirmesini istedi.

Yozgat Belediye Başkanı Ziyaretlerinden dolayı Demirciler Odası Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, "Belediye olarak sanayi sitemize büyük önem vermekteyiz. Geçen yıl yollarının bir kısmını asfaltladık, bir kısmı kaldı. İnşallah bu yıl kalan kısmını tamamlayacağız. Yine ruhsatı olmayan iş yerlerine ruhsat işlemlerini tamamladık. Biz esnafımızın en iyi şekilde çalışması konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Eski Sanayi Sitesinde çalışan esnafların ruhsatının olup olmadığını zabıta ekiplerince araştırılacağını ifade eden Başkan Başer, "Eski Sanayi Sitesinin konut yapılması konusunda orada bulunan 242 esnafımız ile anlaşmış ve kara varmıştık. Ancak orada bir kişi mahkemeye giderek yürütmeyi durdurduğu için orada bir çalışma yapamıyoruz. Bizde kararı temyize verdik. Sonucunu bekliyoruz" şeklinde konuştu.

YOZGAT DEMİRCİLER ODASI BELEDİYE BAŞKANI YUSUF BAŞERİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 15:34:05
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 19:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?