7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Deprem ve yangın uyarısı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde bulunan özel öğrenci yurt müdürleriyle bir toplantı düzenleyerek, yurt binalarında olası bir deprem ve yangına karşı gereken tedbirleri almalarını istedi.

Konya'nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar beldesinde bulunan yurt binasının çökmesinin ardından, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde bulunan 18 özel yurt müdürüyle bir toplantı düzenleyerek, binalarda olası bir deprem veya çıkacak bir yangına karşı gereken tedbirlerin şimdiden alınmasını istedi. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Işık Gün başkanlığında düzenlenen toplantıya il genelinde bulunan 18 özel öğrenci yurt müdürü katıldı.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Şube Müdürü Gün, "İlimiz dahilinde faaliyet gösteren özel öğrenci yurtların eğitim öğretim dönemi öncesi deprem ve yangınlara karşı ilgili tedbirlerin alınması bina ve öğrenci güvenliğinin en üst seviyede sağlanması yönünden tedbirlerin alınması ile ilgili toplantı düzenledik. Önceden belirlediğimiz gündemimizdeki konular görüşülerek, gerekli duyurular ve tebligatlar ilgili yurt temsilcilerimize yapılacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 21:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?