3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Devlet 500 çocuğu sevindirdi

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Kurban Bayramı öncesi il genelinde maddi durumu iyi olmayan bin 500 çocuğu bayramlık alarak sevindirdi


Yozgat Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek tarafından başlatılan "Bir fakiri sen giydir, bir yüzü sen güldür" sloganı ile başlatılan kampanya çerçevesinde hayır sever iş adamları tarafından bağışlanan ayakkabı, kazak, mont gibi değişik giysiler Yozgat il merkezine bağlı okullarda örenim gören ihtiyaç sahibi bin 500 çocuğa teslim edildi.


Bahçeşehir İlköğretim okulunda öğrenim gören öğrencileri de sevindiren Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, çocukların tek tek bayramlarını kutlayarak hediyelerini verdi. Vali Amir Çiçek, eğitime herkesin katkı sağlaması gerektiğini belirterek, "Bazı vatandaşlarımızda öğrencilerimize kıyafet yardımı yaparak destek vermektedir. İnşallah yapılan bu yardımlar diğer vatandaşlarımıza da örnek olur ve devamı gelir" dedi.


Kıyafet dağıtım törenine Yozgat Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Başar ve Yozgat Vali yardımcılarının eşleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 16:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?