7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Duble yol çalışmaları başladı

Yozgat İl Özel İdaresi tarafından yapımı üstlenilen E-88 Karayolu Yozgat-Çalatlı köyü arasındaki 14,5 km yol yapım çalışmaları düzenlenen törenle başladı.

E- 88 Karayolu Muslubelen Mevkiinde yapılan törene Yozgat Valisi Amir Çiçek, Karayolları 6. Bölge Müdürü Fuat Soyal, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı İzzettin Sevgili ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, E-88 Karayolu sadece Yozgat değil Türkiye'nin doğuyu batıya bağlayan önemli karayollarından biri olduğunu belirterek, "E-88 karayolunun Yozgat il sınırları içesin de kısım kısım duble yol çalışmaları yapılmaktadır. Ancak Yozgat Çalatlı Köyü arasındaki 14,5 km'lik kısmın duble yol olarak yapımını İl Özel İdaremiz üslenmiş, çalışmalara başlanmıştır. Bu kısım İl Özeli İdaresi, Karayolları, Orman Bölge Müdürlüğü, Devlet Su İşlerinin iş makinesi, işçisi ve teknik elemanı ile yapılacaktır. Ödeneğimiz kısıtlı olsa da ödenek geleceğini umuyoruz ve bu yıl içerisinde burasını bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Vali Çiçek, yol yapımında çalışan tüm işçilere ve kendilerine destek veren Karayolları 6. Bölge Müdürü Fuat Soyal'a teşekkür etti.Yapılan konuşmalardan sonra kurban kesildi ve daha sonra yapılan çalışmalar yerinde incelendi.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 14:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?