6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Duble yol çalışmalarına inceleme

Yozgat Valisi Amir Çiçek, E-88 karayolu Muslubelen mevkiinde devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, E-88 karayolu Muslubelen Mevkiinde süren ve altyapı çalışmaları İl Özel İdaresi tarafından tamamlanan asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Vali Çiçek, Yozgat'ta bölünmüş yol çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Vali Çiçek, "Geçtiğimiz yıl altyapı çalışmaları İl Özel İdaresi tarafından tamamlanan 14,5 kilometre duble yolda asfaltlama çalışması başladı. Çalışmaların bu ay sonunda tamamlanarak yolun hizmete açılması planlanmaktadır. Bu yolumuz duble yol olarak hizmete açıldığından Yozgat-Sorgun arası duble yol olarak hizmet verecektir" dedi.

Muslubelen mevkiindeki yol çalışmalarının çok önemli olduğunu ifade eden Vali Çiçek, "E-88 karayolu doğuyu-batıya bağlayan önemli ve trafik yoğunluğu fazla olan bir yoldur. Daha önceki yıllarda, özellikle kış aylarında çok sayıda trafik kazası meydana gelmiş, vatandaşlarımız hayatını kaybetmişti. İnşallah bu yolun açılmasıyla birlikte trafik kazaları azalacak, can kayıpları olmayacaktır" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 15:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?