5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Dutluk Parkı'na ziyaretçi akını

SORGUN DUTLUK PARKI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan ve Yozgat'ın en büyük parklarından birisi olan Dutluk Parkı yurtdışından gelen gurbetçilerin akınına uğruyor.

Gurbetçilerin gelmesi ve yaz sıcaklarının yükselmesiyle birlikte Sorgun'un Ahmet Uslu Dutluk Parkına ziyaretçi sayısı da arttı. 1985 yılında yapılan ve Yozgat'ın en büyük parklarından birisi olan Dutluk Parkı Sorgun'dan ve yurtdışından gelen gurbetçilerin piknik yapabilecekleri ve dinlenebilecekleri temiz ve ferah bir mekan olarak büyük ilgi görüyor.

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte kendilerini ağaçların gölgesine atan vatandaşlar parkta çocuklarını eğlendirirken bazılardı piknik yaparak yaz tatillerini geçiriyor. Daha önce yurtdışında da bulunduğunu söyleyen Rafet Atik isimli vatandaş, parkın çok güzel olduğunu belirterek, "Ailemle birlikte güzel bir gün geçirmek için parka geldik. Yalnız dün yağan yağmurdan dolayı çimler biraz ıslak o yüzden oturacak yerde sıkıntı çekiyoruz. Parkta kamelya sayısı biraz daha artırılsa çok güzel olur. Parkımız çok güzel ve büyük bir park, Sorgunluların parklarının kıymetini bilmesi lazım. Çünkü çoğu yerde böyle ferah ve nezih mekânlar yok " dedi.

SORGUN DUTLUK PARKI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 18:58:05
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 13:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?