5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Duygusal veda

ÖĞRETMENİ İÇİN GÖZ YAŞI DÖKTÜLER

Yozgat Cumhuriyet İlköğretim Okulunda 5. sınıfı tamamlayan öğrenciler öğretmenlerinden ayrıldıkları için gözyaşlarını tutamadı.

2009-2010 Eğitim öğretimin yılının tamamlanmasıyla birlikte ilköğretim 5'inci sınıfı bitirip öğretmenlerinden ayrılan öğrencilerden bazıları karnelerini alırken göz yaşlarını tutamadı.

Cumhuriyet İlköğretim Okulunda düzenlenen karne töreninde konuşan Okul Müdürü Burhan Susam, 2009-2010 yılı eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirterek, "Bugün okullarımız tatile giriyor. 8'inci sınıf öğrencilerimiz okulumuzdan, 5'nici sınıf öğrencilerimiz ise öğretmenlerinden ayrılıyor. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Her öğrencinin başarılı olabilmesi için mutlaka bir hedefinin olması gerektiğini ifade eden Susam, "Çok sayıda öğrencimizin başarılı olduğunu biliyoruz. Daha az başarılı olan öğrencilerimizin de başarılı olması konusunda, uzun bir yaz tatili olacak, tatilde düşünmelerini, iyi bir hedef belirlemelerini istiyorum. Öğrencilerimizden isteğimiz tatilde bol bol kitap okusunlar" dedi.

Koşumların ardından öğrenciler karnesini alırken, 5-D sınıfı öğrencileri, karnelerini alırken, öğretmenlerinden ayrıldıkları için göz yaşlarını tutamadı. Sınıf öğretmeni Nurgül Göktaş, 3 yıldır birlikte oldukları öğrencilerden ayrılmanın çok zor olduğunu belirterek, "Öğrencilerime bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Bu çocuklarımı hiçbir zaman unutmayacağım" diye konuştu.

ÖĞRETMENİ İÇİN GÖZ YAŞI DÖKTÜLER
ÖĞRETMENİ İÇİN GÖZ YAŞI DÖKTÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 15:44:02
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 16:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?