5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Elektrik abonelikleri güncelleniyor

SORGUN'DA ELEKTRİK ABONELİKLERİ GÜNCELLENİYOR

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) elektrik abonelerinin, abonelik bilgileri güncelleniyor.

ÇEDAŞ İşletme Müdürü Ahmet İşcan, Sorgun'da yaklaşık 25 bin abonenin abonelik bilgilerinin güncelleneceğini belirterek, "Teknolojinin gelişimiyle birlikte hayatımız da değişmekte. Bunun en basit örneği de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarasıdır. Sorgun'da çoğu vatandaşımızın abonelik bilgilerinde Türkiye Cumhuriyeti numarası bulunmamaktadır. Biz bu güncelleme işlemiyle abonelerimizin Türkiye Cumhuriyeti numaralarını, cep telefonu numaralarını ve varsa e-mail bilgilerini alacağız .Gerektiğinde aboneye

borcunu SMS yoluyla yada e-mail yoluyla bildireceğiz. Bu şekilde hizmet abonemizin ayağına hızlı ve kolay bir şekilde ulaşacaktır" dedi.

Son günlerde yaşanan elektrik kesintilerinin uçurtma, kuş ve sıcaklık gibi dış etkenlerden kaynaklandığını ifade eden İşcan, "Sorgun'da 2 tane elektrik hattımız var.Bunlardan biri yeraltında, biri hala tellerle sağlanıyor.Yer altında bulunan hattımızda fazla bir problem yaşanmıyor. Fakat tellerle sağlanan hattımızda gerek uçurtmalar, gerek kuşlar, gerekse hava şartları nedeniyle arızalar meydana gelebiliyor. Biz de arızaları en kısa zamanda gidermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 19:14:05
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 11:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?