6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Elektrikli soba eşliğinde ders

ELEKTRİKLİ SOBA EŞLİĞİNDE BEDEN DERSİ

Yozgat'ta bir liseye ait spor salonunun kaloriferleri yakılmayınca öğrenciler kabanlarını giyerek elektrikli soba etrafında spor yaptı.

Yozgat İstiklal Lisesi'ne ait spor salonunun kaloriferler yakılmayınca öğrenciler beden eğitimi dersine üzerlerindeki kabanlarla çıktı. Beden eğitim dersinde üşüyen öğrenciler, öğretmen tarafından yakılan elektrikli soba etrafında bir süre ısındıktan sonra, salonda eğitimlerine devam etti. Normal eğitim gördükleri lise binasında da kaloriferlerin yakılmadığını ifade eden öğrenciler, "Tüm sınıfların beden eğitimi dersleri pazartesi günlerine ayrılmış durumda. Buna rağmen haftada bir gün dahi olsa

kaloriferleri yakmıyorlar. Soğukta spor yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın birçoğu grip oldu. Ülkemizde domuz gribi salgını da var. Normal grip veya domuz gribine yakalanırız diye korkuyoruz. Ailelerimiz tedirgin" diye konuştu.

İstiklal Lisesi Müdürü Mehmet Ünlüsoy ise, haftada bir gün beden eğitimi dersi olduğu için kaloriferleri yakmadıklarını belirterek, "Bundan sonra ilde yapılan diğer spor faaliyetleri bizim spor salonumuzda yapılacağı için yakılacak. Daha sonraki haftalarda ise beden eğitimi derslerinin bulunduğu gün olan pazartesi günleri kaloriferler yanacak. Bugüne kadar bir aksaklıktan dolayı yanmayan kaloriferler, bundan sonra yanacak" şeklinde konuştu.

ELEKTRİKLİ SOBA EŞLİĞİNDE BEDEN DERSİ
ELEKTRİKLİ SOBA EŞLİĞİNDE BEDEN DERSİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 14:53:02
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 23:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?