7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Emekli öğretmenler buluştu

Yozgat Kız Meslek Lisesi'nde görev yapmış öğretmenler ve müdürler 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Yozgat'ta buluştu.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Yozgat'ta bir araya gelen öğretmenleri Tarihi Hayri İnal Konağı'nda ağırladı.

Öğretmenler, Sürmeli Türk Halk Müziği Korosu'nun söylediği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Yozgat Kız Meslek Lisesi'nde görev yapmış ve emekliye ayrılanlar ile halen görevde olan öğretmenleri buluşturan emekli öğretmen Gülseren Özdöl, 1980-1988 yılları arasında Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü görevini yürüttüğünü söyledi. Özdöl, "24 Kasım Öğretmenleri Günü dolayısıyla aynı lisede görev yapmış öğretmenlerimizle Ankara ve diğer illerden gelerek Yozgat'ta buluştuk. Öğrencilerimizle karşılaştık, çok mutlu olduk" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, kentte görev yapan ve bugün il dışından gelen öğretmenleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Yozgat'a gelen öğretmenlere Yozgat'ın yöresel yemeklerinden olan 'arabaşı' yemeği ve çorbası ile 'çedeneli' kavurga ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 18:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?