5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Emniyet bayram tedbirlerini aldı

SORGUN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM TEDBİRLERİNİ ALDI

Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yaşanabilecek asayiş ve trafik problemlerine karşı bir dizi önlem aldı.

Bayram ziyaretlerinden dolayı boşalacak evlerde hırsızlık olaylarının yaşanabileceğini belirten Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Halil Gültekin, "Arife günü erken saatlerde başlamak üzere bazı tedbirler aldık. İlçemizde özellikle alışveriş merkezlerinde kalabalık ve araç trafiği yoğunluğu dikkate alınarak, Cumhuriyet Caddesi, Sivas Caddesi, Postane Caddesi, Hastane Caddesi, Cengiz Topal Caddesi, Bulvar Caddesi, semt pazarı ve ara sokaklar ağırlıklı olmak üzere motorize ve yaya devriye sayıları arttırıldı. Ayrıca, trafik akışının sağlıklı ve düzenli olması için Trafik Büro personeli de cadde ve sokaklarda görevlendirildi. Bayram da, bayram ziyaretlerinden dolayı boşalacak evlere yönelik hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla ekiplerimiz mahallelerde devriye görevlerine aralıksız devam edecektir " dedi.

Vatandaşları yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı dikkatli davranmaları konusunda uyaran Gültekin, " Alışveriş sırasında çanta ve değerli eşyalarınıza dikkat edin. Evinizden ayrılırken kapılarınızı kilitleyin ve güvendiğiniz komşunuzla bunu paylaşın " diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 14:09:02
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 18:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?