3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Emniyet müdürlüğü'ne 8 yeni araç

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü emrine verilen 8 yeni araç, düzenlenen törenle şubelere teslim edildi.


Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Emniyet Müdürü Cumhur Kuluy, daire müdürleri ve emniyet mensupları katıldı.

 Yozgat Emniyet Müdürü Kuluy, gönderilen 8 araçtan 1 otobüs ve 1 minibüsün Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne, diğer araçların Sorgun, Yerköy, Şefaatli İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Terörle Mücadele, Güvenlik ve Kaçakçılık Şube Müdürlüklerine tahsis edildiğini söyledi. Kuluy, yeni alınan 8 aracın, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamakla görevli polis teşkilatının çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, "Halkımızın huzurunu, güvenliğini, can ve mal emniyetini korumak için gece gündüz demeden görev yapan Yozgat Emniyet Müdürlüğü, bu araç filomuzla daha da güçlenecektir. Araçlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


Yozgat Valisi Amir Çiçek ise, güvenlik güçlerinin teknolojiyi yakından takip ettiğini ve sürekli kendisini yenilediğini belirterek, "Yozgat Emniyeti araç filosunu güçlendirmiştir. Yeni araçlarımızın emniyetimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kurban kesildi ve araçlar şubelere teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 14:41:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?