6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Emniyet Sarayı tamamlanıyor

Yozgat'ta 2000 yılında temeli atılan ve yapım çalışması halen devam eden emniyet sarayının nisan ayı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.

Yozgat'ta 9 yıl önce temeli atılan Yozgat Emniyet Sarayı'nın bir ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi. Emniyet sarayında yapılan çalışmaları denetleyen Yozgat İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, yeni bina inşaatının tamamlandığını belirterek, "İnşaatla ilgili çalışmalar tamamlandı, şuanda birimlerimizin masa, koltuk, dolap gibi iç tefrişatı yapılmaktadır. En geç bu ayın sonuna doğru bazı birimlerimizi buraya taşıyıp hizmet vermeye başlayacağız. Nisan ayından itibaren ise tamamen faaliyete geçecek" dedi.

Tüm birimlerin yeni emniyet müdürlüğü binasında toplanacağını belirten Nalcı, "Trafik tescil, pasaport gibi vatandaşın yoğun olarak gelip gittiği birimlerimize emniyet sarayının ilk girişinde yer ayırdık. Vatandaşlarımız rahatça gelip burada işlemlerini yapabileceklerdir. Diğer birimlerimizi de katlara göre ayırdık. Şuan kullanmakta olduğumuz binamızı ise Çevik Kuvvet Şubemiz ve yaya devriye olarak gezen ekiplerimize tahsis edeceğiz" dedi.

MOBESE sisteminin de yeni binada bulunduğunu ifade eden Nalcı, "Huzur kenti olan Yozgat'ta MOBESE sisteminin faaliyete geçmesiyle, huzur bir kat daha artacaktır. Şehrimiz, çeşitli yerlerinden ve giriş çıkışlarından 24 saat gözetlenmektedir. Her hangi olumsuz olan bir olay kameramıza takıldığında ekiplerimiz olaya anında müdahale edeceklerdir. MOBESE sistemiyle trafik kuralları da kontrol edilmektedir. Kurallara uymayan, kırımızı ışık ihlali yapan vatandaşlara, ceza işlemleri uygulanacaktır. Bu nedenle sürücülerimizin her hangi bir cezaya maruz kalmamaları için trafik kurallarına uymalarını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 17:33:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?