30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Emniyete araç takviyesi

YOZGAT EMNİYETİNE ARAÇ TAKVİYESİ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Yozgat Emniyet Müdürlüğüne gönderilen 15 adet trafik aracı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Yozgat Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Engin Ünalan, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Emniyet Genel Müdürlüğünün Yozgat'a 11, eski araç mübadelesinden de 4 olmak üzere 15 araç gönderildiğini belirterek, bu tahsisler ve yeni alımlar ile emniyet hizmetlerinin katkısının daha da artacağını söyledi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yozgat'ta göreve başladığından itibaren Emniyet Müdürlüğünün araç parkını geliştirmeye gayret ettiklerini söyledi. Emniyet teşkilatının uzun yıllardan beri organizasyon ve modernizasyon faaliyeti içerisinde olduğunu belirten Vali Şentürk, "Emniyetimiz bu yolda dünyanın en önemli ve tanınmış emniyet teşkilatlarının kullanmış olduğu imkan ve kabiliyetlerine sahip olma yolunda da önemli mesafeler elde etmiştir. Bu gün Türk Polis teşkilatı dünyada layık olduğu yere, hak ettiği yere yerleşmiş durumdadır. İlimizde de halkın güven ve huzurunu sağlama konusunda önemli adımlar atılmaktadır. MOSEBE sistemleri ilçelerimizde de yaygınlaştırılmaktadır. Şefaatli ve Sorgun ilçelerimizin MOBESE sistemleri ihale edilmiştir'' dedi. Emniyetin en önemli iki görevi bulunduğunu ifade eden Vali Şentürk, "Birincisi suç olmadan önlemek, ikincisi ise suç olduktan sonra faillerini kısa sürede yakalamaktır. Bu araçlar polisimizin imkanlarını artırmıştır. Bu yeni araçlarımız, öncelikle, suç işemeye meyilli kişileri caydıracaktır. İkincisi suç işlendi ise bu araçlarımızla suça karışan kişiler kısa sürede yakalanacaktır. Araçların ilimize ve emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilip dua edildikten sonra kurdele kesilerek araçlar hizmete sokuldu.

YOZGAT EMNİYETİNE ARAÇ TAKVİYESİ
YOZGAT EMNİYETİNE ARAÇ TAKVİYESİ
YOZGAT EMNİYETİNE ARAÇ TAKVİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 18:42:00
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 16:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?