5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Emniyette görev değişimi

SORGUN EMNİYET'TE GÖREV DEĞİŞİMİ

Yozgat'ın Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Halil Gültekin'in, Yozgat Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine atanmasıyla birlikte boşalan Sorgun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şahin Demirsoy yeni görevine başladı.

Sorgun Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Yozgat Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine atanan Halil Gültekin, Sorgun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli emniyet mensupları katıldı. Aksaray Polis Okulu'ndan Sorgun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve Sorgun'da 4 ay süreyle görev yapan Halil Gültekin, Sorgun'da çalışmaktan mutluluk duyduğunu ve kendisini uğurlamak için toplanan emniyet mensubu arkadaşlarına teşekkür etti.

Sorgun'da ki görevini teslim alan Sorgun Emniyet Müdürü Şahin Demirsoy, Sorgun'da atanmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Daha önce görev yapan emniyet müdürü arkadaşlarımın yaptığı çalışmalara katkı sağlayarak daha güvenilir, huzurlu bir Sorgun için çalışacaklarını ifade etti. Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, göreve başlayan Sorgun Emniyet Müdürü Şahin Demirsoy'a başarılar diledi

SORGUN EMNİYET'TE GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 17:19:02
Güncelleme :9 Aralık 2010 Perşembe 18:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?