5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Emniyetten bilgisayar dersanesi

YOZGAT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL EĞİTİMİ İÇİN BİLGİSAYAR DERSANESİ KURDU

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, personelin hizmet içi eğitimlerinde kullanmak üzere oluşuturlan bilgi işlem dersanesi törenle hizmete açıldı.

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bilgi işlem dersanesinin açılış törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ve Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı. Açılışta dersan hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, bilişim teknolojilerinin hızla geliştiğini belirterek, "Yozgat Emniyet Müdürlüğü olarak bilişime dair yeniliklerin takibi ile tüm gelişmelere ayak uydurulması için tedbirlerin alınması görevi Bilgi işlem Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nın 3. katında Bilgi İşlem Dersanesi olarak planlanan bölümde yeni ve standart bir sınıf alt yapısı hazırlanarak, 19 adet bilgisayar ve 1 projeksiyon cihazı ile bilgisayar dershanesi kurduk. Sürekli eğitimin verilen hizmet kalitesine her dönemde pozitif katkı sağlayacağının bilinci içerisinde olan Yozgat Emniyet Müdürlüğü, her alan ve branşta vermiş olduğu hizmet içi eğitim yelpazesine böylelikle bir yenisini daha ekledi. Yeni bilgisayar dershanesinde yıllık olarak dönemler halinde planlanacak olan ders programları paralelinde, konusunda uzman ve eğitici sertifikaları bulunan kendi Bilgi işlem personeli ile bilgisayar eğitimi verebilecek kapasiteyi yakalamıştır. Dershanede aynı anda 18 kursiyer eğitim alabilecektir" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, günümüz teknoloji çağında suç işlenmesinin önlenmesinde ve işlenmiş suçların aydınlatılmasında teknolojik gelişmelerin büyük fayda sağladığını belirterek, "Dolayısıyla bütün polislerimizin bilgisayar kullanması gerekmektedir. Burada oluşturulan bilgi işlem dershanesinde polislerimizin bilgisayar bilgileri tazelenecek ve yeni teknoloji ile tanışmaları sağlanacaktır. Ben bu bilgi işlem dershanesinin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederken hayırlı olmasını diliyorum."dedi

Daha sonra Vali Çiçek ve beraberindekiler emniyet müdürlüğü binasındaki MOBESE merkezi ve spor salonun da incelemelerde bulundu.

YOZGAT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL EĞİTİMİ İÇİN BİLGİSAYAR DERSANESİ KURDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 18:25:04
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 19:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?