6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Emniyetten öğretmenlere eğitim

YOZGAT EMNİYETTEN REHBER ÖĞRETMENLERE UYUŞTURCUYLA MÜCADELE EĞİTİMİ

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Rehber öğretmenlere yönelik olarak bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele konusunda eğitim semineri verdi.

Endüstri Meslek Lisesi Salonunda, Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Mehmet Karabal tarafından verilen seminere Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Coşkun ve rehber öğretmenler katıldı.

Başkomiser Mehmet Karabal, seminerde öğrencileri bağımlılık yapıcı maddelerden korumak için rehber öğretmenlerin bilgilendirildiğini belirterek, "Bu eğitimde ki temel amacımız bundan sonra il merkezimiz ve ilçelerimizde vereceğimiz eğitimlerde hangi konularda daha dikkatli olmamız gereken konuları belirleyeceğiz. Eğitimimizin içeriği madde bağımlılığı, bunla kastımız uyuşturucu maddeler, keyif verici maddelerle mücadele hedeflemekteyiz. Eğitimimiz bu senenin ilk eğitimi bundan sonra eğitimlerimiz devam edecek. Hedefimiz Yozgat'taki bütün okullar da bu eğitimi vermek, çocuklarımızı bu maddelerde korumaktır" dedi.

YOZGAT EMNİYETTEN REHBER ÖĞRETMENLERE UYUŞTURCUYLA MÜCADELE EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 15:56:01
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 16:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?