5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Emniyetten şehitliğe ziyaret

YOZGAT EMNİYETTEN ŞEHİTLİĞE ZİYARET

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) personeli ve öğrenciler Polis Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret ederek, dua edip şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.

Polis haftası dolayısıyla Yozgat Şehitliğinde bir tören düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Çetin, emniyet müdürlüğünde ve PMYO'da görevli personel, şehit yakınları ve polis öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Türk Milleti'nin vatanı uğuruna canını hiç çekinmeden verin bir millet olduğunu belirterek, "Bu vatanın var olması, bu bayrağın dalgalanması için her zaman şehit veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Türk polisi bugüne kadar binlerce şehit vermiştir, yine seve seve canlarını verecektir. Şehitlik şerbetini Allah hepimize nasip etsin diyorum. Ben şehit olmayı, bir şehit babası olmayı canı gönülden isteyen birisiyim, ama o Allah'ın bir lütfüdür, herkese nasip olmaz. Şehitlik kutsal bir mertebedir. Onu da Allah herkese nasip etmiyor. Tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, mekanlarının cennet olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kuranı Kerim okundu, dua edilip daha sonra şehit mezarları tek tek ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ve PMYO Müdürü Yunus Çetin, şehitlik ziyaretinden sonra Şehit Aileleri Derneği, şehit yakınlarını ve emekli polisleri ziyaret etti.

YOZGAT EMNİYETTEN ŞEHİTLİĞE ZİYARET
YOZGAT EMNİYETTEN ŞEHİTLİĞE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 18:45:03
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 23:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?