6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Engelli gencin büyük sevinci

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Çadırardıç Beldesi’ni ziyaret ederek, 26 yaşındaki bedensel engelli Şükrü Bozer’e akülü arabasını teslim etti.

Yozgat'ın Çadırardıç kasabasında yaşayan engelli Şükrü Bozer'in Yozgat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat ederek istediği akülü araba Vali Amir Çiçek, tarafından kendisine teslim edildi. Akülü arabasına kavuşan Şükrü Bozer, Vali Çiçek'e teşekkür ederek, bundan sonra istediği yere rahatça gidebileceğini söyledi.

Her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ve sorunları ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Vali Çiçek, ‘Umut Et’ projesi ile Yozgat'ta bulunan bütün engellilerin tespiti yapılmakta ve onların her türlü ihtiyacının giderilmesi konusunda çalışmalar yapılmaktadır" dedi.

Tekerlekli sandalye tesliminden sonra Çadırardıç Belediyesini ziyaret eden Vali Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Mertoğlu'ndan kasabanın sorunları ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Çiçek, daha sonra kasaba halkı ile sohbet ederek, dertlerini dinledi.

Vali Çiçek'in Çadırardıç Beldesi ziyaretinde, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Tarım İl Müdürü Abdullah Ertuğrul Sağlık İl Müdürü Mustafa Uyanık, İl Müftüsü Nuh Korkmaz, Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili İsmail Ertürk, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmail Doğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ahmet Korkmazyürek'te hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 17:24:13
Güncelleme :4 Ağustos 2009 Salı 17:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?