6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Engelliler sertifikalarını aldı

Yozgat'ın Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan bilgisayar operatörlüğü kursunu tamamlayan engellilere törenle sertifikaları verilirken, ihtiyaç sahibi 4 engelliye de akülü araba hediye edildi.

Kaymakamlık binasında düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Sorgun Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir ve engelli vatandaşlar katıldı. Sorgun Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, bilgisayar kursunda başarılı olan engellilerin sertifikalarını verirken, ihtiyaç sahibi olan Mehmet Demirkol, Kadir Çetin, Faruk Kılıç ve Hüseyin Güngörmez'e de akülü araba hediye etti.

Kendilerine verdikleri destekten dolayı Kaymakam Ertuğrul Kılıç'a teşekkür eden Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir, engelliler hayata küsmek yerine hayata sarılmaları gerektiğini söyledi.

Özdemir, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan bilgisayar kursuna katılan engellilerimiz bu kursu başarı ile tamamlamış, sertifikalarını almışlardır. Kursu düzenleyen ve bu kursa katılarak kendilerini ispatlayan engellilerimize ve her zaman bizim yanımızda olan Kaymakamımız Ertuğrul Kılıç'a teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 15:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?