6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Erdoğan'dan destek bekliyorlar

FUNDA SOKAĞI SAKİNLERİ BAŞBAKANDAN DESTEK BEKLİYOR

Yozgat Taşköprü Mahallesi Funda Sokak sakinleri, kışın buzdan yazın ise çamurdan çıkılamayan yol için başbakandan yardım bekliyor.

Yozgat Sağlık Müdürlüğü yanında bulunmasına rağmen bir türlü temiz çevreye kavuşamayan Taşköprü Mahallesi Funda Sokağı sakinleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyor. Çamlıkta bulunan suların mahalle çeşmesi için bu sokaktan geçirildiğini belirten sokak sakinleri, "Çamlıktan borularla su götüren vatandaşlar, belediyeden izin almadan istedikleri zaman bu sokağı kazıyorlar. Su boruları sık sık patladığı için sokağımız yazın çamurdan kışın ise buzdan yürünemez hale geldi" dedi.

Bu sokağın yapılması için defalarca belediyeye başvurmalarına rağmen hiç kimsenin ilgilenmediğini ileri süren vatandaşlar, "Belediye aynı zamanda buradan su götüren vatandaşlara da göz yumuyor. Bu kişiler istedikleri zaman burayı kazıp yollarımızı bozuyor, kaldırımlarımızı söküyorlar. Yozgat'ta devlet ve kanun yok mu? Neden bu kişilere göz yumuyorlar. Buradaki yaşayanlar insan değimli?" şeklinde konuştu.

Sokakta bulunan çöplerin günlerce bekletildiğini ve bir türlü alınmadığını iddia eden vatandaşlar, "Patlayan sular çöpteki pislikleri Yozgat Devlet Hastanesi önüne kadar indirmektedir. Çocuklarımız buradan geçemiyor. Biz artık belediyeden ümidimizi kestik, Yozgat Valisi Amir Çiçek ve başbakanımızdan yardım bekliyoruz. Lütfen bizim sokağımızla ilgilensinler. Bir tarafta Sağlık İl Müdürlüğü diğer tarafta hastane var, ancak temizlik hiç yok" diye konuştu

FUNDA SOKAĞI SAKİNLERİ BAŞBAKANDAN DESTEK BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 10:47:04
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 12:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?