3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Esenli'ye iş adamından büyük destek

Yozgatlı iş adamı Bilal Şahin, Esenli Belde Belediyesi'ne itfaiye, cenaze aracı ve vidanjör ekipmanı bağışında bulundu.

Esenli Belediye Başkanı Salih Aplak, beldenin sürekli geliştiğini, bunun sağlanmasında da hayırsever iş adamı Bilal Şahin'in büyük katkısının bulunduğunu söyledi. Şahin'in beldeye maddi manevi büyük desteklerinin olduğunu belirten Başkan Aplak, "Son olarak iş adamımız Bilal Şahin, belediyemize 1 itfaiye aracı, 1 cenaze aracı ve bir de vidanjör ekipmanı almıştır. İş adamımız, beldemize gelen doktor, hemşire ve öğretmenlerin ev sıkıntısı çekmemesi için sağlık, jandarma ve öğretmen lojmanı yapmaktadır. Bir Kur'an kursu ve lojmanı inşaatı devam etmektedir. Daha öncede beldemize okul yapmıştır. Yine Bilal Bey tarafından yaptırılan 50 kişilik huzurevi önümüzdeki bir iki hafta içerisinde hizmete açılacaktır. Beldemize yaptığı bu katkılardan dolayı hayırsever iş adamımız Şahin'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Aplak ayrıca, beldede 18 imar uygulaması yaparak çalışmaları tamamladıklarını söyleyerek, "Şimdi yol ve altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Beldes programından belediyemize 144 bin YTL bütçe ayrılmıştır. 44 bin YTL harcayarak beldemizin içme suyu problemini çözdük. 10 bin metrekare kilit parke döşeyerek yol yaptık. 10 bin metrekarede hazırlığımız bulunmaktadır. Kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayıp beldemizi modern bir belde haline getireceğiz"
diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2007 Cumartesi 17:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET MURAT IP: 212.175.132.xxx Tarih : 4.09.2007 11:15:14

Sayın başkan ne kadar güzel çalışmalar yapmışsınız peki bu çalışmalarınızın içinde bir türlü akmayan suyu akıda bilme çalışması varmı suyun içinde susuzluk çekiyor bu millet inşallah