30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Eskipazar modernleşiyor

YOZGAT ESKİPAZAR MAHALLESİ MODERNLEŞİYOR

Yozgat Eskipazar Mahallesinde doğalgaz çalışmalarına start verildi.

Yozgat Belediyesi Eskipazar Mahallesi yolunda asfaltlama çalışması öncesi altyapı çalışmalarına başlarken Sürmeligaz'da doğalgaz çalışmalarına başladı.

Eskipazar Mahallesi Muhtarı Ali Bakıcı, mahallerinin Yozgat'ın en eski mahallesinden biri olduğunu belirterek,"Mahallemizin yolları bozulmuştu, belediye başkanımızla görüşerek yollarımızın yapılmasını istedik. Başkanımızda bizi kırmayarak çalışmaları başlattı. Şu anda parke taşları söküyoruz, daha sonra su ve kanalizasyon şebekesini yenileyip doğalgaz hattını tamamlayıp kısa bir sürede asfaltlama çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Eskipazar Mahallesinde ayrıca doğalgaz çalışmasının da başladığını belirten Muhtar Bakıcı, "Ana caddemizde belediye ekipleri parke taşları sökerken diğer caddelerimize de doğalgaz çalışması sürüyor. En kısa zamanda mahallemizin tüm altyapı sorununu çözerek modern bir mahalle haline getireceğiz. Bize destek veren Belediye Başkanımız Yusuf Başer'e ve doğalgaz dağıtım şirketi elemanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YOZGAT ESKİPAZAR MAHALLESİ MODERNLEŞİYOR
YOZGAT ESKİPAZAR MAHALLESİ MODERNLEŞİYOR
YOZGAT ESKİPAZAR MAHALLESİ MODERNLEŞİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 17:13:01
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 17:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Darginim Yozgatlım IP: 85.98.170.xxx Tarih : 1.06.2011 22:17:51

 işte memleket !!!!!   işte mahallle budur