5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Festivalin son gününde 'Anadolu Rüzgarı' çarptı

Yozgat 6. Sürmeli Festivali’nin son gecesinde TGRT Anadolu Rüzgarı yarışmacıları sahneye çıkarak söyledikleri türkülerle Yozgatlılar’ı coşturdu. Etkinlikler kapsamında düzenlenen konser gecelerinin son gününde vatandaşlar, şehir stadyumunu doldurdu.

15 bine yakın kişinin izlediği konsere, Yozgat Valisi Gökhan Sözer, AK Parti Yozgat Milletvekili İlyas Arslan, Güzel Sanatlar Genel Müdürü Bayram Bilgi Tokel, İl Jandarma Komutanı Albay Savaş Gevrekçi, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede ilk olarak TGRT Anadolu Rüzgarı yarışmasına katılan 07 Handan, 09 Murat ve Yozgatlı 03 Cem, sahneye çıkarak söyledikleri türkülerle halkı coşturdu. Daha sonra TGRT By-Kuş Show, yaptığı esprili konuşmalarla izleyicileri kahkahaya boğdu. En son sahne alan Zara ise söylediği birbirinden güzel türkülerle Yozgatlılar’a unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda tüm sanatçılara bir çiçek ve plaket verildi.

Gecede bir konuşma yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat’ın düğünü sayılan Sürmeli Festivali’ni birlik ve beraberlik içerisinde tamamladıklarını belirterek, "Bizim belediyecilik anlaşımız sadece çöp toplayıp yol ve kaldırım yapmak değil. Biz sosyal ve kültürel anlarda da ilimizi geliştirmek istiyoruz. Yapılan bu organizasyon bunlardan biridir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2005 Pazartesi 15:02:40
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 19:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?