6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Filistin için yardım kampanyası

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Belediyesi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kızılay ortaklığı ile Filistin halkı için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Yozgat Belediye Başkanı Başer, Filistin halkı için başlatılan yardım kampanyasında toplanan ayni ve nakdi yardımların Kızılay aracılığı ile Filistin'e ulaştırılacağını ifade etti.

Başkan Başer, "Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemiz 'Ak Masa'ya müracaat ederek tutanak karşılığı yardımlarını yapabileceklerdir" dedi.

Ayni yardımların gıda olarak kuru fasulye, nohut, pirinç, bulgur, şeker, un ve 2 litrelik yağın daha uygun olacağına değinen Başkan Başer, "Tıbbi malzeme olarak oksijen, pamuk, sargı bezi, yara bandı, tüm medikal malzemeler, kadın bağı, çocuk bezi, antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlar olabilir. Nakdi yardım yapmak isteyenler ise Kızılay'ın Filistin için bankalardaki 2868 nolu hesaba bağış yapabilirler. Yardım konusunda çok büyük duyarlılık gösteren halkımızın Filistin içinde gerekli yardımı yapacağına inanıyor, tüm vatandaşlarımızdan yardım yapmalarını beklemekteyiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 19:13:38
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 19:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?