6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Filistin'e yardım için kermes

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir grup bayan tarafından Filistin'e yardım amaçlı kermes düzenledi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in eşi Nedime Şimşek başta olmak üzere Güler Yılmaz ve Sezen Güvenç önderliğinde düzenlenen kermeste, gönüllü bayanların evlerinden getirdikleri yiyecek ve çeşitli ev eşyalarından oluşan kermes, belediye hizmet binasının giriş katında açıldı.

Sorgun Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve vatandaşların katıldığı açılışta kısa bir konuşma yapan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İsrail saldırılarına karşı direnen Gazzeli Müslümanlara, Sorgun halkının küçük de olsa yardım yapmak, onların yanlarında olduklarını hissettirmek için bu kermesin düzenlendiğini söyledi. Başkan Şimşek, "Burada toplanan yardımlar onların tekrar ayağa kalkmasına vesile olacaktır. Bu kermesi düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kermesi düzenleyen bayanlar adına bir konuşma yapan Sezen Güvenç ise, kermese katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, "Kermesten elde edilen gelirin tamamı Filistin'e gönderilecektir. Bu nedenle halkımızdan kermese katkı sağlamalarını istiyoruz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 17:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?