30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Gençlerin 'otoski' keyfi

YOZGATLI GENÇLERDEN 'OTOSKİ' KEYFİ

Yozgat'ta kaymak için Çamlık Milli Parkı'na çıkan gençler, kızaklar yeterince hızlı kaymayınca sorunu otomobille çözdü. Gençler, araca bağladıkları halata tutunarak kayak yapmanın zevkini çıkarıp doyasıya eğlendi.

Yozgat'ta etkili olan kar yağışının ardından gençler ve çocuklar kızakla kayarak karın tadını çıkarıyor. Çamlık Milli Parkı'na çıkan gençler, kızaklar yeterince hızlı kaymayınca çözümü otomobile halat bağlayarak kaymakta buldu. Otomobile bağladıkları kızaklara oturan gençler yüksek kesimlere kadar kayarak çıktı. Bazıları ise soba altlıklarını kızak olarak kullanıp kaymanın zevkini yaşadı.

Kayak yapan gençlerden Atilla Ertuğrul, geçen yıllardan kalma kızaklarının bulunduğunu belirterek, "Kızakların altı paslandığı için kaymakta zorlandık, biz de otomobilin arkasına bağladığımız halatlara tutunup kaydık. Çok zevkli oldu, çok eğlendik" dedi.

Çamlık Milli Parkı'nın kar yağmasıyla birlikte çok güzel bir manzara oluşturduğunu belirten Recep Gültekin ise, "Çok güzel kar yağdı, çok güzel kar manzaraları oluştu. Belki Başbakan'ımız bu manzarayı görseydi Erzurum'a yaptığı tesisleri buraya yaptırırdı" diye konuştu.

Adnan Ertuğrul da okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklarla Çamlık Milli Parkı'na geldiklerini belirterek, "Kızaklarımız iyi kaymadı. Biz de otomobilin arkasına bağladığımız halata kızaklarımızı bağlayıp kaymanın keyfini yaşadık" şeklinde konuştu.

YOZGATLI GENÇLERDEN 'OTOSKİ' KEYFİ
YOZGATLI GENÇLERDEN 'OTOSKİ' KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 10:38:02
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 17:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?