6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Gökyüzünde renk cümbüşü

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından “Uçurtma Şenliği” düzenlendi.

TOKİ İlköğretim Okulu'nda düzenlenen şenliğe Yozgat Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, emniyet personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Toplum Destekli Polis Projesi kapsamında halkla kaynaşmak, vatandaşla el ele verip daha güzel yarınlar için uçurtma şenliği düzenlediklerini söyledi.

Nalcı, “Yozgat halkı ile ele ele gönül gönüle verip Yozgat'ı daha güvenilir hala nasıl getirebiliriz, halkımız huzur ve güven içerisinde nasıl iyi günler ve çalışmalar bulur bu çaba çerçevesinde etkinliklerimize başlamış bulunmaktayız. Bu etkinliğin düzenlenmesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ile ele ele verip katkısı bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek ise, Toplum Destekli Polis Amirliği'nin kurulmasıyla birlikte herkesin bir polis ağabeyi, ablası ve polis kardeşinin olduğunu belirterek, “Polisimizle vatandaşımız her zaman ele ele olacaktır. Şenliğimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından bazı gençler ve çocuklar kolbastı oyunu oynayarak eğlenirken, bazıları da emniyet müdürlüğü tarafından dağıtılan uçurtmaları uçurdu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 18:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?