30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Gözyaşlarıyla uğurlandılar

Geçtiğimiz Perşembe günü Almanya'nın Wiesbaden kenti yakınlarındaki Biebrich'de bozuk kaloriferden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Özer Bozkurt, eşi Canan ve oğlu Sezer'in cenazeleri memleketi Yozgat'ın Dağyenicesi köyünde toprağa verildi.

Almanya'da kaloriferden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen Özer Bozkurt (41), eşi Canan (34) ve 14 yaşındaki oğlu Sezer'in cenazeleri gece memleketi Yozgat'ın Dağyenicesi köyüne getirildi. Cenazeler öğleye kadar Dağyenicisi Cem Evi'nde bekleyip yakınlarına gösterildikten sonra kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazı için köye gelen Bozkurt ailesinin yakınları Cem Evi'nde ağıtlar yakarak gözyaşlarını tutamadı. Özer Bozkurt'un babası Hasan Bozkurt (72),
oğlu, gelini ve torununun Almanya'da binanın 4 katında oturduklarını belirterek, "Kaloriferden sızan gaz tüm apartmana yayılmış, oğlumun kapısının altı açık olduğu için içeriye daha fazla gaz sızmış. Oğlum, gelinim ve torunum hayatını kaybetti, iki torunum da hastanede tedavi altındalar" dedi.

Cenaze namazına CHP İl Başkanı Onur Kaytan, CHP il yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2011 Pazartesi 14:36:38
Güncelleme :1 Aralık 2011 Perşembe 15:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?