5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Gurbetçiye son görev

ALMANYA'DA EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR EDEN GURBETÇİ, YOZGAT'TA TOPRAĞA VERİLDİ

Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde cinnet getirip eşini öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürülen gurbetçi, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi

Edinilen bilgiye göre geçen cuma günü Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde cinnet getiren Murat Şenyürek (38), bıçakla önce karısı Nalan Şenyürek'i (34), ardından da kendisini öldürdü. Bugün memleketi Yozgat'a getirilen Murat Şenyürek'in cenazesi, Çapanoğlu Büyük Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Sarıtopraklık Mezarlığı'nda defnedildi. Eşi Nalan Şenyürek'in ise Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde toprağa verildiği öğrenildi.

Olayın aile arasında çıkan tartışma nedeniyle meydana geldiği, işsizlik maaşı alan Murat Şenyürek'in bir fabrikada işçi olarak çalışan 18 yıllık eşi Nalan Şenyürek'i bıçakla öldürdükten sonra boğazını keserek intihar ettiği öne sürüldü. Şenyürek çiftini ölü bulan Gelsenkirchen polisinin, Türk aileye mezar olan evi kapatıp ailenin 11 ve 13 yaşındaki 2 kız çocuğu ile 15 ve 17 yaşındaki 2 erkek çocuğunu gençlik dairesine teslim ettiği öğrenildi.

ALMANYA'DA EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR EDEN GURBETÇİ, YOZGAT'TA TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 14:25:02
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 15:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?