3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Halk Bankası'ndan park desteği

Halk Bankası Genel Müdürlüğü Yozgat Belediyesi'nin 21 Mahalleye 21 Park Projesine destek vererek, Eski Salı Pazarı yerinde yapımı devam eden park için 60 bin YTL katkıda bularak protokol imzaladı.

Belediye Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Halk Bankası Yozgat Şube Müdürü Yahya Yazıcı katıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Halk Bankası Yozgat Şube Müdürü Yazıcı, Halk Bankası olarak Genel Müdürümüz Hüseyin Aydın'ın Eski Salı Pazarı yerinde yapımı devam eden park için katkıda bulunacaklarını belirterek, "Halk Bankası olarak Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla eski Salı pazarı içerisinde yapılacak olan parka promosyon ve sponsorluk kapsamında 60 bin YTL destek vermiştir. İnşallah bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir" dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Belediyesi olarak 21 mahalleye 21 park projesi kapsamında eski Salı pazarı mevkiinde bir park çalışmasına başladıklarını belirterek, "Park inşaatının başladığı günlerde belediyemizin maddi sıkıntı bulunmaktaydı. Halk Bankası Genel Müdürümüz Hüseyin Bey'in belediyemizi ziyareti sırasında kendisinden park talebinde bulunduk, kendisi de talebimizi karşılayacaklarını söyledi.

Bu günde bu sözlerini gerçekleştirmiştir. Halk Bankası genel müdürümüz Hüseyin Aydın ve Yozgat Şube Müdürümüz Yahya Yazıcı'ya bizlere verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca TESKOMB Genel Başkanı Yozgat Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Yapılan parka Belediye Meclisimizin alacağı karar ile Halk Bank Parkı ismini vereceğiz. Diğer bankalarımızdan da bu tür destekleri bekliyoruz" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 17:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?