7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Halk toplantısına 13 kişi katıldı

Yozgat Valisi Amir Çiçek'in, vatandaşların dert ve sorunlarını dinlemek için düzenlediği Halk Günü Toplantısına 13 vatandaş katıldı.

Özel İdare Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Vali Yardımcısı Hüseyin Konak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, 17 Mahalle Muhtarı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri de hazır bulundu. Toplantıda bir konuşma yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, toplantının amacının vatandaşların dert ve sorunlarını dinleyerek, sorunlara çözüm aramak olduğunu söyledi.

Vali Çiçek, vatandaşın dertlerini sokakta değil, sorumlulara anlatması gerektiğini belirterek, "Biz vatandaş odaklı hizmet etmek vatandaşlarımızın isteklerine cevap vermek istiyoruz. Bu nedenle her ayın 2'inci ve son Pazartesi günü halk toplantıları yapacağız" dedi.

Daha sonra Vali Amir Çiçek, toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorunlarını dinledi. Toplantıda bir vatandaş, lösemili eşi için yardım isterken, bir kişi de öğrenim gören çocukları için öğrenci yardımını alamadığını dile getirdi. Bir vatandaş da bir yıl önce belediyeye verdiği dilekçenin cevabının henüz verilmediğini söyledi.

Vatandaşların şikayetleri tek tek not alınırken, Vali Çiçek, özel konuşmak isteyen vatandaşlar içinde ayrı bir odada tek tek görüşme yaptı. Toplantı sonunda Vali Çiçek, sorunların en kısa zamanda çözüleceğini, konularla ilgili vatandaşların bilgilendirileceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 18:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?