5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Hanımlar hünerlerini yarıştırdı

SARIKAYA'DA DÜZENLENEN YEMEK YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü " etkinlikleri kapsamında "1.Arabaşı Yemek Yarışması" düzenledi.

Sarıkaya mutfağının tanıtılması amacıyla Sarıkay Belediye Düğün Salonunda düzenlenen yarışmaya kadınlar büyük ilgi gösterdi. Sarıkaya Belediye Meclis Üyesi Hicran Temur, yemek yarışmasına gösterilen ilgiden büyük memnunluk duyduklarını beliterek, "bu yarışmayı düzenlemekle hem hem ilçemizin mutfağını tanıtmak, hem de ilçemizdeki kadınlarımızı bir etkinlikte buluşturarak tanışıp kaynaşmalarını istedik. Yarışmaya yoğun ilgi olması bizi mutlu etti. Bundan sonra da bu tür yarışmalarımız devam edecek" dedi.

Yemek yarışmasına katılan, kadınlar, hazırladıkları arabaşını jüri üyelerine taktim ederken görselliğe de büyük önem verdiler. 21 kişinin katıldığı yarışmada, jürü üyeleri en güzelini seçmekte zorlanırken, yarışma sonunda Bilgi Doğan birinci, Serap Altun ikinci, Zeynep Kartalel ise üçüncü oldu. Yarışma sonucunda birinci olan yarışmacı, yarımlık, ikinci çeyrek altın üçüncü ise 50 TL para ödülü ile ödüllendirildi.

SARIKAYA'DA DÜZENLENEN YEMEK YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 18:00:00
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 19:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?