5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Hastanede nefes kesen tatbikat

YOZGAT ÖZEL ŞİFA HASTANESİNDEN YANGIN TATBİKATI

Yozgat Özel Şifa Hastanesi Belediye İtfaiye Ekipleriyle birlikte hastanede yangın tatbikatı düzenledi.

Özel Şifa Hastanesinde düzenlenen tatbikatta, olası bir yangın sırasında yangın merdiveninden hasta indirilmesi, hastanenin boşaltılması, üst katlarda mahsur kalan hasta ve hasta yakınlarının itfaiye merdiveniyle tahliye edilmesi gösterildi. Daha sonra itfaiye ekipleri, hastane personeline, evde veya iş yerinde çıkabilecek yangınlara yangın tüpleri ile nasıl müdahale edileceğini uygulamalı olarak gösterdi. Ayrıca yanan bir tüpün nasıl söndürüleceği hakkında da personele bilgi verildi.

Yozgat Özel Şifa Hastanesi Başhekimi İbrahim Ergen, belediye itfaiye ekipleriyle birlikte ortaklaşa bir yangın tatbikatı düzenlediklerini belirterek, "Amacımız, personelimizi bilgilendirmek, olası bir yangında nasıl hareket edileceğini ve ne yapılması gerektiğini personelimize göstererek öğretmekti. Tatbikat çok başarılı oldu, desteklerinden dolayı İtfaiye Müdürümüz Eyüp Albayrak ve personeline teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu tatbikatları daha fazla yapacağız" dedi.

İtfaiye Müdürü Eyüp Albayrak'ta, yapılan tatbikatlarla, kurum yöneticilerinin ve personellerinin bilgilendirildiğini belirterek, "Yangın sadece iş yerlerinde değil, personelin evlerinde de çıkabilir, bu nedenle yaptığımız tatbikatlarla hastane personeli yangına nasıl müdahale edeceğini görmüş oldu" şeklinde konuştu.

YOZGAT ÖZEL ŞİFA HASTANESİNDEN YANGIN TATBİKATI
YOZGAT ÖZEL ŞİFA HASTANESİNDEN YANGIN TATBİKATI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 18:02:05
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 18:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?