5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Her mahallenin bir parkı oluyor

Yozgat Belediyesi, 50 bin metre kare alana kurulacak Kent Park’ın inşaat çalışmalarına başladı. Yozgat Kapalı Fuar Alanı yanına yapılacak olan Kent Park’ın inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, her mahalleye bir park kampanyasının devam ettiğini söyledi.

Daha geniş ve sosyal yönü daha fazla olan Kent Park çalışmalarına başladıklarını belirten Başer, "Yozgat, üniversite kenti oluyor. Bu çerçevede öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın gidip gezebilecekleri, dinlenebilecekleri, oturup bir kahve içebilecekleri mekan yok. Bu nedenle belediye olarak sosyal ve kültürel içerikli bir park yapmayı düşündük" dedi.

50 bin metre kare alana oluşturulacak park içerisinde koşu parkurları, dinlenme ve gezi alanları, kafeteryalar, düğün salonu, hayvanat bahçesinin yer alacağını ifade eden Başkan Başer, "Park 1 trilyon liraya mal edilecek. Bu parkımıza Pınar Holding 100 milyar katkı sağlayacak. Hedefimiz bu yıl içerisinde parkımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır" şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri günden itibaren belediyecilik adına verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Başer, "Yozgat insanı hizmetlerin en iyisine layıktır. Bu nedenle halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret ediyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde Yozgat güzel bir parka kavuşmuş olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2005 Cuma 17:36:09
Güncelleme :21 Haziran 2005 Salı 01:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat BULUT IP: 81.215.60.xxx Tarih : 4.07.2005 15:03:58
haberi okuyunca gerçekten duygulandım.gurbette bir memur olarak görmüş olduğum illerdeki mahalle parkları beni çok etkilemişti. inşaalleh bu proje gerçekleşir ve bizde izne geldiğimizde gezecek ve oturacak bir yer sahip oluruz. emeği geçenlere şimdiden teşekkürler