19
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Huzurevi bakıma alındı

Yozgat Alparslan Türkeş Huzur Evi beş yıldızlı otel konforunda yeniden düzenleniyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yozgat İl Müdürlüğüne bağlı bulunan Alparslan Türkeş Huzur Evi’nde tadilat ve tamirat çalışmaları sürüyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yozgat İl Müdürü Şerefettin Akyüz, Aile ve Sosyal Politakalar Bakanlığı politikasının kendilerine emanet edilen vatandaşları en güzel mekanda en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, “Bu sebeple yapılan incelemede Yozgat Huzur Evinin büyük bir onarım tadilat ve tamirata olduğu ihtiyacı olduğu kanaatine vardık ve çalışmalarımız başladı.” dedi.

Yozgat Alparslan Türkeş Huzur Evinde 60 yaş üzeri 72 yaşlının barındığını ifade eden Akyüz, “Burada yapılan çalışmalar inşallah Ekim veya Kasım ayında tamamlanmış olacak. Binanın yenilenmesiyle birlikte buraya bir sağlık ünitesi eklenecek ve burada kalan yaşlılarımız fizik tedavi ve rehabilitasyon imkanların kavuşmuş olacak.” diye konuştu.

Türkiye’deki en güzel huzur evlerinden bir tanesini Yozgat’ta Yozgatlılara ve diğer illerden gelen vatandaşlarımıza hizmet etmenin çaba ve gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Akyüz, “5 Yıldızlı bir otelde misafirlere ne hizmet veriliyorsa aynı kalitedeki hizmeti bizde Yozgat il müdürlüğüne bağlı huzurevinde kalan vatandaşlarımıza aynı hizmeti veremin çaba ve gayreti içerisinde olacağız. Burada barınacak olan yaşlılarımız bura hizmete girdikten sonra çok farklı etkinliklerle yüz yüze gelecekler. Burada bir sinema salonu, yaşlılarımızın bazı konularda bilgilendirilmelerini sağlamak üzere konferans salonumuz, bir kütüphane, dinlenme ve istirahat odaları, kondisyon odası, yürüyüş parkurları, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, hobi bahçesi gibi bir takım üniteler burası donatılacak ve yaşlılarımız burada hoşça vakit geçirecekler. Bizlere emanet edilen yaşlılarımızın hoşça ve sağlık sıhhat içerisinde vakit geçirebilmeleri için kendilerine her türlü imkan sağlanacaktır.” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2012 Perşembe 12:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?