3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

İftar çadırına büyük ilgi

Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Belediyesi tarafından kurulan iftarına çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, oruçlarını iftar çadırında açtı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, geçmiş yıllarda yemekleri düğün salonunda verdiklerini belirterek, "Ancak bu yıl adıyla da mütenasip olsun diye çadır yaptırarak vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca hizmet vereceğiz. Yemekler belediyemize ait düğün salonunda yapılıp çadırda servis edilmektedir" dedi.

Geçmişteki ramazan nostaljilerini yaşatmak amacında olduklarını belirten Erbir, "Her yıl olduğu gibi Teravih namazından çıkan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak şerbet ikram ediyoruz. Ramazan davulcularımız sahur vakti manilerle vatandaşlarımızı sahura kaldırıyor. İftar vaktinde ise ramazan topu atılmaktadır" diye konuştu.
Erbir, belediye olarak ihtiyaç sahibi 500 kişiye de gıda paketi dağıttıklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, belediyeciliğin sadece yol, su, kanalizasyon işleri olmadığını sosyal belediyecilin çok önemli olduğunu belirterek, "Sarıkaya belediyemiz çok güzel ramazan hazırlığı yapmış ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaktadır. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 12:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin akda IP: 85.101.137.xxx Tarih : 19.09.2007 16:46:35

sarıkaya beledıyesine boyle bır calısma yaptıgı ıcın tşk. ederım ak parti yOZGAT millet vekillerlnede gonülden saygılar sevdiler rumuz=caylak 66