30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

İlk pancar toprağa atıldı

BOĞAZLIYANDA İLK PANCAR TOPRAĞA ATILDI

2011–2012 Pancar Kampanyası döneminin ilk pancarının Kayseri’de atılmasının ardından Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde de tören düzenlendi. Boğazlıyan'da dualar eşliğinde toprağa atılan tohumların ardından Başkan Hüseyin Akay, çiftçilere ve bol kazanç temennisinde bulundu.

Düzenlenen törende çiftçilere fabrikanın ilerleyişi hakkında bilgiler veren Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan çiftçisinin, Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası için çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, 2011–2012 Pancar Kampanyasının sorunsuz, sıkıntısız geçmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti. Çiftçinin sorunlarının çözümü için de sık sık çiftçi toplantıları da tertipleyeceklerini belirten Başkan Akay, “Yıllardır tarım sektörüne hizmet veren bir kişi olarak, sorunların çözümünde en büyük 3 faktörün sorunların dinlenmesi, tespit edilmesi ve çözüm için çaba gösterilmesinin büyük etken olduğunu çok iyi biliyorum. Bu anlamda bize güven duymanızı ve yaşanan iyileştirme sürecinde bizlere destek olarak, sabır göstermenizi önemli rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Karşılıklı soru cevapların yapıldığı tören sonunda yapılan dualar ile 2011–2012 Pancar Kampanyası döneminin ilk pancar tohumu Boğazlıyan’da toprağa atılmış oldu.

BOĞAZLIYANDA İLK PANCAR TOPRAĞA ATILDI
BOĞAZLIYANDA İLK PANCAR TOPRAĞA ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 16:00:00
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 16:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?