6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

İmamlar Günü piknikle kutlandı

Yozgat'ta görev yapan imam ve müezzinler "İmamlar Günü" düzenleyerek piknikte bir araya geldi.

Çamlık Milli Parkı'nda düzenlenen 'İmamlar Günü'ne Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve Yozgat'ta görev yapan imam, müezzin, din görevlileri ve davetliler katıldı. Piknik öncesi NLP Eğitimciler Eğitmeni Ramazan Varol, kişisel gelişim ve insan ilişkileri ile ilgili seminer verdi.

Seminerin ardından bir açıklama yapan İl Müftüsü Nuh Korkmaz, müftülük olarak 'İmamlar Günü' adı altında bir toplantı düzenlediklerini belirterek, "Çamlık Milli Parkı'nda hem piknik yapmak, hem de kişisel gelişim ve insan ilişkileri ile ilgili bir seminer düzenledik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, kişisel gelişim ve insan ilişkileri seminerinin çok faydalı bir seminer olduğunu belirterek, "Müftülüğümüz çok güzel bir mekan seçerek hem ilimizde görev yapan din görevlilerini biraraya getirmiş hem de güzel bir toplantı düzenlemiştir. Ramazan Varol'un verdiği bilgiler herkesin ihtiyacı ve yaşamında uygulaması gerektiği bilgilerdir. İnsanlar her zaman karşısındaki insana değer vermeli, hatalarını affetmeli, insan insanı her şeye rağmen sevmeli" dedi.

Konuşmaların ardından din görevlileri piknik yaptı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 18:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?