5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

İnternet kafelere gece baskını

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, internet kafelerde denetim yaptı. 

Edinilen bilgiye göre ekipler, akşam saat 20.00 itibariyle tüm internet kafeleri denetleyerek, gençlerin yasak web sitelerine girip girmediklerini kontrol etti. Yapılan kontrollerde, üzerinde kimlikleri bulunmayan 3 orta öğretim öğrencisi, kimlik tespiti için Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Sağlık Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri de, kapalı alanlarda sigara içilmemesi ve havalandırmanın iyi yapılması konusunda internet kafe işletmecilerine uyarılarda bulundu. 

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Adem Baran, yapılan denetimlerde kurallara aykırı bir şey bulunmadığını belirterek, "Biz denetimlerimizi sürekli yapıyoruz. O nedenle ilimizde kurallara aykırı davranan kafe işletmecisi çıkmadı. Sadece kimliksiz kafeye giren 3 öğrencimiz görüldü. Onlar da kimlik tespiti için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İnternet kafe işletmecilerimize kurallara uyduklarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2006 Cumartesi 00:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?