8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

İnternet kafelere yakın takip

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, internet kafeleri denetledi.

Denetim sonrası bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Musa Baran, oluşturulan komisyon karanınca internet cafelerin denetlendiğini belirterek, "Yozgat'ta bilindiği gibi 28 adet internet kafemiz bulunmaktadır. Yapılan kontrollerde hepsinin evraklarının tamam olduğu ve bir sıkıntı olmadığı görülmüştür. Sadece biz onlara daha önce yaptığımız denetimlerde kurallara uymaları gerektiğini belirtmiştik. Şimdi de internet kafelere gelerek sigara içilip içilmediğine baktık, zararlı sitelere girip girilmediğini, 12 yaş altı çocukların alınıp alınmadığı kontrol ettik. Şu zamana kadar da hiçbir internet kafede olumsuzluğa rastlamadık" dedi.

Denetimlerin bundan sonra da aralıksız devam edeceğini ifade eden Baran, "Bizim ailelerden isteğimiz, çocuklarını takip edip, çocuklarının okuluna gidip gitmediğini, en azından okula gidiyorum deyip internet kafelere giden öğrencilerimiz, çocuklarımız da oluyor. Bunları takip edip emniyet veya belediyemize haber vermeleri halinde, bizler cezai işlemleri anında uygulayacağız. Biz çocuklarımızın geleceği için her zaman görevimizin başındayız. Gece gündüz çalışıyoruz. Kesinlikle en ufak bir tavize meydan vermeyeceğiz. Bunun bilinmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 21:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?