30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

İş adamından büyük destek

YOZGATLI HAYIRSEVER İŞADAMI BİLAL ŞAHİN'DEN BELEDİYEYE BÜYÜK DESTEK

Yozgat Belediyesi tarafından hazırlanan Nohutlu Tepsi Projesi Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılacak.

Yozgat Belediyesi tarafından hazırlanan Nohutlu Seyir Terası Projesinin yapım protokolü Hayırsever İşadamı Bilal Şahin ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer tarafından imzalandı. İmza töreni öncesi bir açıklama yapan Başkan Başer, Belediyenin hazırladığı Nohutlu Seyir Terası projesini, belediyenin imkanları ve bütçesinin yetersizliğinden dolayı yapamadıklarını belirterek, "Bu projemizi Hayırsever İşadamı Bilal Şahin beye ilettik. Kendisi bu projenin yapımını üstleneceğini söyledi. Bizde Nohutlu Seyir Terası ismini Şahin Tepesi olarak değiştirdik. Hayırsever İşadamımız Bilal Şahin bey, çalışmalara hemen başladı müteahhit firma 130 gün içerisinde bu proje tamamlanarak hizmete sunacak" dedi.

Bu projenin Yozgat'a ciddi anlamda bir prestij kazandıracağını belirten Başkan Başer, "Hayırsever İşadamımız Bilal Bey, ayrıca şehrimizde büyük bir ihtiyaç olan nikah salonu ve kadınların rahatlıkla gidebileceği kadınlar lokalinin de yapımını üstlendi. Hayırsever İşadamımız Bilal Şahin Beye belediyemiz ve halkımız adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Başer, Bilal Beyin ayrıca Yozgat'a cami ve külliyesi, müftülük binası, bir ilahiyat fakültesi ve uygulama camisi, erkek ve kız Kur'an kursları yaptırdığını söyledi.

Daha sonra konuşan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, dışarıda Yozgatlıyım demek kadar güzel bir şey olmadığını belirterek, "Ama bu güzelliği memlekette hissettirmek Yozgatlıyım demenin gururunu hem içerde hem dışarıda yaşayabilmek için bazı şeyler yapmak gerekiyor. Bu dünyada hiçbirimiz baki değiliz. Vatanımızı milletimizi sevmek birinci borcumuzdur. Yozgat'ta ilim ve eğitim yönünden ilk yatırımı Erdoğan Akdağ yaptı kendisine çok teşekkür ediyorum. Üniversite kampus alanında bir ilahiyat fakültesi eksikti, bu memleket dinine, milletine, memleketine bağlı insanların bulunduğu bir memlekettir. Bizde üniversite kampus alanına ilahiyat fakültesi ve uygulama cami yapıyoruz" dedi.

Belediye daima halka hizmet etmek için çalıştığına değinen Hayırsever İşadamı Şahin, "Bu hizmetlerde bizimde tuzumuz olsun dedik. Belediye başkanımız bize bir avuç kavurga yedirdi ve namazgah yapımından başlattı ardında cami, müftülük binası, Kur'an kursları 6 lojman, onun dışında 4 lojmandan daha şimdi de Nohutlu Tepsi projesini yaptırtıyor" dedi. Belediye ve meclis üyelerinin bir mahalleye Bilal Şahin ismini verdilerini ifade eden İşadamı Şahin, "Belediye başkanımız ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu mahallemize hizmetlerimiz olur. Şahin Tepesi projesi 130 gün içerisinde tamamlanacak. Belediye başkamızı Şahin Tepesine bir de teleferik yapılmasını istedi. Proje tamamlansın hizmete açılsın ardından Teleferik de yapılabilir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, hizmetlerinden dolayı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin'e teşekkür plaketi ve yaptıracağı Şahin Tepesi ve Nikah Salonunun bulunduğu maketin fotoğraflarını hediye etti.

YOZGATLI HAYIRSEVER İŞADAMI BİLAL ŞAHİN'DEN BELEDİYEYE BÜYÜK DESTEK
YOZGATLI HAYIRSEVER İŞADAMI BİLAL ŞAHİN'DEN BELEDİYEYE BÜYÜK DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 18:22:04
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 17:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?