5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

İşadamı 'Taştan'ı seçti

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri sonrası yeni yönetim kurulu oluşturulurken, başkanlığa Yozgatlı iş adamlarından Şenol Taştan seçildi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Ticaret Sanayi Odası komite seçimlerinde meclise seçilen üyeler, bugün biraraya gelerek yönetim kurulunu oluşturdu.

Meclis üyeleri içerisinde başkanlık için iki aday çıkarken, Şenol Taştan’ın oluşturduğu liste 21 meclis üyesinden 11 kişinin oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Diğer aday Erol Doğan ise 10 oy aldı. Yozgat TSO eski Başkanı Naci Şahin, komite seçimleri sırasında meclis üyeliğine seçilememişti.

Pazartesi günü, Naci Şahin’den görevi devralacak olan Şenol Taştan, Yozgat için, Yozgat’ın gelişimi için bu göreve talip olduklarını belirterek, "Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım tüm Yozgatlılar’ın hizmetindeyiz" dedi.

Yönetim Kurulu’nda Ahmet Harmancı TSO Meclis Başkanlığı’na seçilirken, asil üyeliklere Şenol Taştan, Erol Doğan, Mehmet Kılıçarslan, Osman Coşkun, Kubilay Yiğiter, Cafer Karatepe, Hasan Karaca seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Sedat Sefa Yılmaz, Kubilay Koç, Taylan Alakoç, Mehmet Bacanlı, Cemil Bacanlı, Bekir Bozkurt ve Ömer Erdem seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2005 Cumartesi 17:21:34
Güncelleme :25 Mart 2005 Cuma 23:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?